Мъжка гривна ARVI R105.B0002PBSB

Мъжка гривна ARVI R105.B0002PBSB

 

Shine.bg предлага на Вашето внимание Мъжка гривна ARVI R105.B0002PBSB на цена от 88.00 лева, със сертификат за качество и произход.

Този продукт е 100% автентичен и от ARVI съветват закупуването му да се извършва от оторизани търговци като Shine.bg.

Информация за продукта:

Материал Силикон
Покритие Без покритие
Колекция Rosso
Подходящ за Мъже
Дължина на гривна (см) 21
Допълнителна информация Комбинация с неръждаема стомана, частично черно покритие, възможност за регулиране на дължината
  • Модел: R105.B0002PBSB
  • В наличност
  • 88.00 лева
  • Крайна цена.

Италиански бижута ARVI Италианската компания е лидер в производството на бижута изработени от неръждаема стомана, в комбинация със силикон, кристали и благородни метали. Дизайна им е дързък, смел и същевременно ненатрапчив, а качеството е безспорно. Бижута за уверени мъже с чувство за стил и усет към последните тенденции в световната мода.

Доставка

Доставката е безплатна за всички поръчки над 100.00 лв. Доставката до офис на Еконт или до посочен адрес на територията на България е 5.00 лв. и се осъществява в рамките на 1-2 работни дни от куриерски услуги на Еконт или Европът. Ако Вашата поръчка е с опция "Гравиране", срокът на доставка може да се удължи с още 1 ден. Всяка допълнителна такса, която ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително включена от нас в цената се смята за невалидна и вие не трябва да я заплащате.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опции "Преглед" и "Тест", които Ви позволяват да отворите пратката и пробвате продукта, и в рамките на 15 минути да прецените дали да го заплатите. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Връщане на продукт

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено при получаване му или чрез тази електронната форма в сайта ни в рамките на 14 дневен срок от датата на получаване. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Стойността на заплатеното бижу се възстановява по банков път в рамките на 15-дневен срок.

Съгласно чл.55 (ал.2, т.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

Издръжливостта на Вашето бижу зависи от честотата на носене и грижите, които полагате за него. При сваляне е препоръчително да прибирате бижуто си в кутийката с меки подложки, в която е било при закупуването си. Правилната грижа за Вашето бижу ще помогне за запазването на неговият вид и качества. Избягвайте досег на накита с парфюми, лосиони или други химикали, които биха могли да повредят покритието.

За да изчистите бижуто си, забършете го с леко влажна кърпичка, която да е мека и чиста. Подсушете с мека, чиста попиваща кърпичка. Оставете накита върху суха кърпа за известно време, за да сте сигурни, че е напълно изсъхнал. Не използвайте гореща вода и не накисвайте във вода. Не излагайте под въздействието на сапун, почистващи препарати или други хумикали, включително парфюми и лак за коса.

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър