Bellita

Показани 1 от 24 | 62 (3 Страници)

Bellita е вдъхновяваща и иновативна марка за бижута, с внимание към детайлите и впечатляващи елегантни аксесоари. Марката представлява съчетание от изтънченост, здравина и уникалност, благодарение на високото качество използвано при създаването на моделите. Това осигурява издръжливост във времето.

Устойчивостта на неръждаемата стомана е завършена с изключително съвършенство - 18-каратово златно покритие, което придава блясък и усет за лукс. Моделите са прецизно изработени като отразяват съвременните модни тенденции и излъчват изящество във всеки един фин детайл.

Главната идея на марката е да позволи на своите клиенти да изразят себе си като добавят личен спомен върху всеки артикул. Тя ви предоставя иновативна техника за лазерно гравиране, чрез която да подчертаете своята индивидуалност и стил или да направите това бижу един сантиментален подарък.

Моделите на Bellita, в това число гривните и колиетата, са изработени от неръждаема стомана тип 316L, още известна като медицинска или ювелирна стомана. Тя е изключително издръжлива на външни влияния, не променя цвета си с течение на времето, не съдържа олово и е хипоалергична.

Лазерното гравиране е чудесен начин да персонализирате бижуто и да го направите уникално. Гравирайте лично послание върху бижуто и го превърнете в скъп спомен. За ваше улеснение сме добавили опция “Гравиране” във всеки подходящ за гравиране продукт, където може да въведете текст и да изберете шрифт. Повече за услугата четете тук: Лазерно гравиране на бижута.

Покритието на златистите и розовозлатистите бижута от портфолието на бранда Bellita е от истинско 18к злато и се нанася чрез PVD метод - специална технология, при която златният прах се впръсква в дълбочина под високо налягане във вакумна среда. Покритието е само няколко микрона тънък слой, но много по-устойчив на износване и корозия от традиционният метод за позлатяване.

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00