За марката leBebé

Известният силует на момиченцето и момчето бързо се превръща в нещо, което всяка майка трябва да притежава – символ на гордостта да бъдеш майка.

Колекцията “Classic” на leBebé gioielli, която ви представяме в shine.bg, е първата създадена от производителя още през далечната 2007 година. Тя символизира най-искрената и чиста форма на майчината любов, показана по един много дискретен начин.

През годините leBebé създават още няколко линии бижута, посветени на бременността, раждането и магията да бъдеш родител. Към днешна дата брандът разполага освен с бижута за майките, така и с предложения за децата и техните гордите татковци.

Лазерно гравиране с име, дата или инициали

Персонализирането на това скъпоценно бижу ще го направи още по-специално за бъдещия му притежател. Можем да изпишем името на детето, датата на раждане или само инициали – на гърба или отпред на висулката, според вашето желание. Предлагаме ви и промоционална цена от 15 лева за гравирането на бижутата leBebé.

Видео персонализирано послание

Ако сте решили да подарите това бижу на жената до себе си или на близка приятелка, от компанията предоставят още един оригинален начин да направите подаръка незабравим. Можете да запишете видео послание в сайта на leBebé, което ще е обвързано с кода на сертификата към бижуто. Процесът е лесен – влизате тук (или сканирате QR кода от гаранцията) и въвеждате двата кода посочени върху сертификата. След това качвате вашето видео послание.

Ако сте получили бижу leBebé влезте в сайта www.videolebebe.eu. Създавайки профил там ще се уверите в автентичността на вашето бижу, ще активирате гаранцията си и ще видите вашето персонално видео послание (ако такова е било записано от човека, който ви го е подарил).