Бижу за Свети Валентин

Бижу за Свети Валентин

С бързото наближаване на Св. Валентин е време да се замислиш за идеалния подарък за твоя специален човек. И докато цветята и бонбоните са си класика, защо не помислиш малко по-разчупено? Но няма нужда да се стресираш – ние сме насреща! Независимо дали търсиш красив подрък за любимия човек или нещо малко и от сърце за близък приятел, ние от Shine.bg сме се погрижили да ти дадем няколко идеи, от които да почерпиш вдъхновение.

  1. Мъжки бижута
    Наистина, мъжките бижута на пазара са по-малко от дамските, но това далеч не значи, че изборът е ограничен. От колиета с плочки и висулки, през различни пръстени и до кожени, силиконови и мънистени гривни – важно е само да имаш бегла идея какво харесва дадения господин. В сайта ще намериш добре подредени филтри, по които да търсиш – материал, покритие или инкрустация и супер удобни тагове (намират се в най-отдолу в лявата колона на страницата), с които може да селектираш различни типове подобни по вид бижута, като например “колие с плочка”, “колие с кръст”. “метална гривна”, “пръстен с инкрустация” и др. Разбира се, може да търсиш и по марка, ако знаеш, че той харесва даден характерен стил, като например по-мъжкарските модели на Diesel или изисканите линии при Armani.
  2. Дамски бижута
    Тук, както може да се очаква, изботът е огромен. Това, което можем да предложим като улеснение при избора са 2 варианта – или да се спреш на даден тип бижу (колие, обеци, пръстен, гривна) или на дадена марка, ако знаеш, че тя й е любител. И тук имаш възможност да избираш по различни параметри и удобни тагове. Ако пък не си съвсем сигурен за марката – във всеки продукт има раздел “За бижутата ...”, където можеш да прочетеш специфичните идеи и цели на компанията, уникални отличителни белези на бижутата и най-различни концепции. Това също би могло да улесни избора.
  3. Бижу за подарък
    Създали сме и такъв раздел в главното меню – тук бижутата са категоризирани по различен и специфичен начин, с единствена цел, разбира се, да улеснят избора. Една от най-романтичните и подходящи за случая селекции е дамската “Бижута със сърце” - най-различни по вид и тип модели колиета, гривни, обеци и пръстени обединени от общ детайл под формата на сърце.
  4. Подаръчен ваучер
    Една прекрасна идея за случаите, в които знаеш какво искаш да подарите, но не можеш да се спреш на точен модел, защото не си наясно с вкуса на получаващия подаръка или просто желаеш да му/ѝ дадеш право на избор. Подаръчните ваучери могат да бъдат на различна стойност, а според твоите предпочитания избраният ваучер може да бъде изпратен като файл, който да разпечаташ или вече разпечатан да пристигне при теб.
  5. Кутия за бижута
    Тук подходящия подарък е насочен почти изцяло към дамите, но пък е една интересна алтернатива, ако наскоро е получила бижу за подарък. Кутийте са в няколко размера и цветове, а идеята, която сме вложили, създавайки тази категория и подбирайки тези продукти, е да улесним съхранението на любимите на всяка дама бижута. Има малки и големи кутии, светли и тъмни, за пътуване и изцяло за съхранение. А нищо не пречи да съчетаеш една страхотна кутия с прибрано в нея ново бижу, което да даде старта на една чудесна нова колекция.
  6. Бижута за гравиране
    Ако искаш да подариш нещо, което да бъде персонализирано чрез специален надпис, подбрали сме бижутата, върху които би било удачно да се осъществи гравиране. Ако си твърдо решен да оставиш такова послание върху подаръка на любимия човек, най-удачно е да избираш от тази категория, за да не се окаже в последствие, че си харесал модел, на който не е възможно да се гравира. Ако пък никога не си се сещал, че може да включиш такова послание към подаръка – ето ти идея!
  7. Комплекти бижута
    Голяма част от бижутата, които предлагаме, имат подхождащи им по вид и стил модели, които можеш да видиш под бутона “Купи”, в секцията “Комбинирай с”. По този начин сам можеш да създадеш идеалния комплект. Има и такива, които се предлагат в готови комплекти, както за дами, така и за господа – колиета с обеци, няколко чифта обеци, колиета с гривни и дори комплекти за двойки, като тези страхотни верижки с кръстове от Police. Тук всичко зависи от твоето въображение и вкуса на любимия човек.

За завършек трябва да споменем, че независимо какво си харесаш, всяко бижу на стойност на 100 лв. може да бъде закупено на кредит с 0% оскъпяване за 3 или 4 месеца. Надяваме се да сме помогнали (поне малко) в избора ти на подарък за този така специален и романтичен празник. Ако още се колебаеш, имаш нужда от помощ или съвет – нашите консултанти с удоволствие ще ти съдействат. Можеш да се свържеш с тях по телефона, чрез формата за контакти в сайта, по имейл или в чата.

Екипът на Shine.bg ти пожелава приятно пазаруване, прекрасен празник и много, много любов!

Tags: бижу, дамски бижута, мъжки бижута, комплекти бижута, подаръчен ваучер, гравиране на бижу, кутия за бижута, бижу на лизинг

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.