Бижутата лекуват – защо трябва да носим сребърни бижута

Бижутата лекуват – защо трябва да носим сребърни бижута

Среброто е един от любимите ни метали за бижута, но малко от нас знаят за лечебните му свойства. Доказано е, че „живият“ метал унищожава паразитите и вирусите, предпазва от инфекциозни заболявания и удължава човешкия живот. Преди появата на антибиотиците, среброто е било едно от малкото познати средства за борба с инфекциите.

При високо кръвно налягане

Ако страдате от високо кръвно налягане е хубаво да носите сребърен пръстен на показалеца – той определено ще ви помогне при борбата с хипертонията.

При аритмия

Ако имате аритмия, преди сън сложете на кутрето си сребърен пръстен. Имайте предвид, че пръстенът трябва да бъде гладък, без дразнещи елементи по него.

При изтръпване на краката

Може да намалите това неприятно усещане или да се излекувате напълно като единственото нещо, което трябва да направите е да носите два сребърни пръстена. Единият да бъде на безименния пръст на едната ръка, а вторият на средния пръст на другата ръка. Няма значение кой на коя ръка да бъде, важното е Вие да се чувствате добре.

При остеохондроза

Остеохондрозата е заболяване по прешлените на гръбначния стълб. За да облекчите болките от появилата се остеохондроза, трябва да слагате едновременно два по-големи сребърни пръстена на двата си средни пръста.

При сърдечна недостатъчност

За да подобрите работата на Вашето сърце е добре да носите по-широка сребърна гривна. Важно е тя да бъде носена на лявата ръка. Трябва да имате предвид, че не всеки организъм понася сребро – ако носите сребърни бижута и кожата под тях започне да потъмнява, по-добре се откажете за известно време от този метал.

Среброто е широко прилагано като лечебно средство в миналото. Счита се, че поради способността му да унищожава вируси и болестотворни организми, то удължава живота. Точно поради тази причина от сребро са се правили толкова много чаши, сребърни съдове и ризници. Още преди векове, богатите семейства са използвали сребърни съдове и прибори за хранене, които подобряват вкусовите качества на храната. Например ако поставите плодове в сребърна фруктиера, те ще запазят свежестта си за по-дълго време.

Tags: сребро, дамски бижута, мъжки бижута

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.