Имаме удоволствието да ви представим най-новата марка в семейството на Shine.bg – Gaura Pearls. Това е марка за ценители. Нежни, красиви, очарователни... Можем да изброяваме още много, но нека ви позволим вие сами да се влюбите в тези малки, но наистина ценни съкровища.

За марката

Gaura Pearls е малък, семеен бизнес в Естония, създаден през 2007 година, който се занимава с естествени перли и сребърни бижута. Рецептата им за успех е това, че подхождат към контрола на качеството внимателно и понякога доста критично. Специалистите в компанията лично оценяват качеството на перлите. След като залагат не само на визията, а и на качеството, малкият семеен бизнес се превръща в голяма компания, която има над 700 магазина в цяла Европа. Друг голям плюс е, че бижутата се предлагат на изключително достъпна цена.

Бижутата Guara Pearls

Крайният потребител вижда просто едно колие, гривна или обеци, но не знае как всъщност протича самата им изработка. Идеите за тези перлени красоти са проектирани първо от дизайнерите на Gaura. В ръцете на техните майстори, дизайнерските проекти оживяват и се превръщат в едни изящни бижута. Те са изработени най-често от сребро с родиево покритие и с емблематичните за марката естествени перли. Някои от бижутата са декорирани и с цирконий.

Естествените перли от Gaura Pearls

Компанията използва само истински сладководни перли, които са естествено култивирани. Всяка перла е уникална сама по себе си, по нея могат да се видят и малки несъвършенства, които всъщност са доказателство за естествения й произход. Перлите, с които работи Gaura растат дълго време в мидите, затова те имат различни форми, цветове, размери и несъвършенства по външния слой. Най-често тези несъвършенства са малки точки върху най-горния слой на самата перла.

Още от древността, перлите са считани за любими скъпоценни камъни на жените. Блясъкът на тези нежни съкровища е в състояние да донесе моменти на безкрайна радост и щастие на всяка една жена и да подчертае нейната очарователна женственост. Ето затова, Gaura Pearls създават техните бижута с перли, именно за да подчертаят женската красота и изтънченост.

Ако се интересувате как всъщност се образуват перлите и какви видове има, може да прочетете повече тук.