Как да изберем подходящо бижу за есента с Calvin Klein

Как да изберем подходящо бижу за есента с Calvin Klein

С настъпването на месец септември вече усещаме, че лятото си отива. Въпреки, че температурите остават все още горещи, започваме да се ориентираме към смяна на гардероба. И не само – бижутата също може да бъдат избрани спрямо сезона. Модата е нещо, което постоянно се променя, затова в следващите редове ще ви покажем кои са текущите модни тенденции в бижутата за тази есен на 2019 година. 

1. Нестандартни обеци

Забелязваме, че най-модерните бижута през тази есен ще бъдат дръзките обеци във всички варианти. С тях можем да добавим повече цвят във визията си и да запазим малко от лятното настроение в зимния сезон. Наблюдават се по-нестандартни дизайни в топлите цветове като розово и жълто злато.


2. Повече перли и камъни

Перлите и камъните са онзи разкош, който никога няма да ни омръзне. Те добавят повече романтика и индивидуалност във визията ни. Всяка дама трябва да притежава в колекцията си поне едно бижу с малко (или много) перли, независимо дали ще са обеци, колие, гривна или пръстен.


3. Твърди колиета

Тази есен може да заложите на твърдите колиета, които Calvin Klein представят в новата си есенна колекция. Определено са доста интересни и могат да паснат на всеки аутфит като офис или ежедневен стил, както и за вечерно парти.


4. Много халки

Обеци халки, колиета с висулки халки, гривни с халки – тази година може да си поиграете с въображението си и да заложите на колекцията с халки на Calvin Klein, като някои от тях са комбинирали цветовете на розовото злато и сребро.



Гравираните бижута могат да бъдат прекрасен подарък, както за деца, така и за възрастни. Определено това е един от най-предпочитаните подаръци, особено, когато са избирани за специални хора. Ние, от Shine.bg - Онлайн магазин за бижута предлагаме услугата „Лазерно гравиране“, като винаги се стараем да го направим по най-специалния начин. Защото нашата цел е, крайният потребител да остане доволен. А когато той остане доволен, накрая и ние сме удовлетворени от добре свършената си работа!

Tags: бижута, есен, гравиране

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.