Модни трендове – различни обеци за разчупена визия

Модни трендове – различни обеци за разчупена визия

Ако си се чудила какво ново се случва в света на аксесоарите, позволи ни да те въведем в тренда за носене на различни обеци. Асиметричните обеци набират популярност, като в крак с него са както дизайнери и модели на модния подиум, така и известни личности – а ти достатъчно смела ли си?

Има нещо предизвикателно и уверено в това да носиш различни обеци, може би защото е голяма крачка встрани от добре утвърденото и смятано за норма. Също така е изключително удобно (ако например си изгубила едната обеца от чифт), креативно и забавно.

Но какво всъщност значи да носиш различни обеци? Трябва да миксираш различни чифтове или да си търсиш единични обеци по магазините? Не се притеснявай, ние ще те въведем в света на този тренд с бързи насоки на какво да обърнеш внимание при съчетаване на обеците си. Оставяме леко встрани от фокуса на статията обеците, които поначало се продават в чифт и са различни една от друга, защото там няма какво да му мислиш ;)

Как да избереш различни обеци?

За да избегнеш да изглеждаш все едно просто си объркала обеците, докато си си ги слагала, трябва да потърсиш нещо общо между двете – ето към какво да се насочиш:

Тема – подбери обеци, които имат обща тематика. Те могат да бъдат напълно различни една от друга, но да включват обединяващ елемент – безкрайност; слънце, луна и звезди; ключ и катинар; флорални мотиви, инкрустирани кристали и тн.

Размер – имай предвид, че точно тук е мястото да не се съобразиш с размера на обеците. Не е нужно да носиш две обеци халки, на винт или две висящи – напротив, колкото по-различни, толкова по-красиво. Например дълга почти до рамото обеца с пера и малка обеца на винт без никаква декорация са страхотна комбинация. По-скоро би било грешка, ако съчетаеш две еднакви по големина обеци, напротив – тук красотата идва от асиметрията.

Цвят – друг обединяващ фактор, който ще ти бъде в помощ. Твоите обеци може да са съвсем различни по визия, но еднаквия цвят ще обедини двете части. Не е задължително да е един цвят – може да бъдат златни обеци, но могат да бъдат и една в черно и друга в бяло, идеята е по някакъв начин цветовете да се съчетават.

Материал – наблегни на синхрон в материалите. Това означава, че те могат да бъдат различни материали с подобна визия на чифта или обеци от един материал, макар и с напълно различна визия, но с допълващ се дизайн.

За да влезеш смело в този тренд не е задължително да търсиш комплект различни обеци или една обеца за покупка – може смело да съчетаваш всичките си налични обеци, а най-вече това е страхотна възможност за всички самотни любими, загубили “половинката” си обеци, които пазиш и не знаеш какво да правиш с тях.

Е, какво ще кажеш, имаш ли смелост да разчупиш визията и ежедневието си?

Може да харесате

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.