Ние знаем, че Ti Sento е един от любимия бранд на всяка ценителка на стилните бижута, затова ви представяме новата колекция на италианската марка. Ако пък все още не сте се докоснали до тези красиви съкровища, то можете да прочетете повече за марката тук.

А сега по същество - както вече споменахме, новата колекция есен/зима на Ti Sento е вече налична в Shine.bg. Миланският бранд отново меко казано избухна с едни изключително стилни бижута, които може да ги забележите от няколко километра. Бижутата са вдъхновени от Арт Деко стила през 70-те години. В момент на трудни времена, марката дава положително послание за бъдещето. Не случайно посланието на новата им колекция е: Бъдещето е в нашите ръце!

Колекцията включва три основни теми: Malachite light, Vintage magic и Wonders of past and future. Всяка тема представлява определен стил и носи нейното специално послание. В тази колекция, Ti Sento акцентират върху топлите нюанси, които са подходящи за идващата есен. За декорация са използвани най-често малахитови зелени кристали, черен оникс, нюанси на смарагд и класически седеф. Този забележителен смарагдов цвят и често използваната жълта позлата, създават един невероятен цветен контраст. Кристалите от черен оникс пък създават чувство за елегантност и стил, а за по-екстравагантните вкусове са добавени и кристали в леопардов принт. Ti Sento са се подготвили и за дамите, които харесват по-светлите нюанси. В тази колекция ще откриете и класическия нежен седеф, в комбинация с позлатени в розово злато сребърни бижута. Бижутата наподобяват геометрични форми, които напомнят за търсене на хармония и баланс. А на червения килим отново са най-екстравагантните бижута, които определено се забелязват. Говорим за характерните змийски експонати, които са позлатени, декорация от кристали в цвят смарагд и завършени с блестящ бял цирконий. Изключително емблематични и луксозни изпълнения. Поздравления!

Накратко за новата колекция на Ti Sento Milano есен/зима 2020 - чист дизайн, високо качество и усещане за красота. От Ti Sento са си поставили ясни и обозрими цели. Те предлагат бижута от най-висок клас на достъпни цени. Това се отнася за всичко - от ръчно поставените камъни до всеки малък детайл при завършването. Бижутата може да откриете в Shine.bg, а ако се колебаете между няколко модела или имате някакви въпроси, винаги може да се свържете с нашите усмихнати консултанти, за да Ви помогнат!