Защо гравираните бижута са толкова специални?

Защо гравираните бижута са толкова специални?

В днешно време бижутата са най-предпочитания подарък. Със сигурност бихте оценили човек, който ви подари такъв тип подарък. Това ви кара да се чувствате специални и незаменими. А когато има и гравирано послание, име, инициали, дата или друг важен символ за вас, това вече прави бижуто особено важно и персонално насочено единствено към вас.

Вашата любов

Опрелено вашата половинка ще оцени старанието да персонализирате дадено бижу с датата, на която се срещнахте за първи път например. Или пък мястото на първата Ви среща. Гравирането изразява любов и обич, може да изразите чувствата и емоциите си с неговата помощ. Ако имате дете може да гравирате неговото име върху гривна (например) и да подарите на Вашата половина.

Братя и сестри

Освен за вашата любов, гравираните бижута са подходящ подарък и за братя и сестри. Добра идея е да напишете името на родителите си или пък вашата и неговата/нейната рождена дата, като между двете дати се сложи символа на безкрайността.

Майка

Гравираното бижу е много подходящ подарък и за родителите ви. Добра идея е да подарите на майка си бижу с вашите гравирани имена и също така, ако имате братя и сестри, може да ги включите и тях. Има много подходящи празници – 8ми март, Коледа, рожден ден или пък просто така, ако решите да я изненадате...

Дете

Всички сме на мнението, че децата са най-важни за един човек. Ето затова, да подариш гравирано бижу на детето си е много добра идея. Нека има един вечен спомен за вас, който може да го носи навсякъде със себе си.

Приятел

Това е и чудесен подарък за човек, който планира да пътува далеч от вас. Той няма да ви забрави, знаейки, че вашият подарък ще му напомня винаги за вас. Тук отново може да гравирате имена, дати, символи, инициали или други неща, които свързват вашето приятелство.

Гравираните бижута могат да бъдат прекрасен подарък, както за деца, така и за възрастни. Определено това е един от най-предпочитаните подаръци, особено, когато са избирани за специални хора. Ние, от Shine.bg предлагаме услугата „Лазерно гравиране“, като винаги се стараем да го направим по най-специалния начин. Защото нашата цел е, крайният потребител да остане доволен. А когато той остане доволен, накрая и ние сме удовлетворени от добре свършената работа!

Tags: дамски бижута, мъжки бижута, бижута за гравиране

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.