Blush

Показани 1 от 24 | 442 (19 Страници)

За бижутата Blush

Едно превъплащение на съвременна жена - елегантно, игриво и нежно - простата изтънченост на Blush улавя младежкия дух в един непреходен дизайн. Независимо дали ще бъдат носени отделно или в комплект, всички бижута с марката Blush по един деликатен начин представят свежия подход към класическия стил.

Моделите са нежни и красиви, със семпъл дизайн, от 14 каратово злато в комбинация с цирконий. Разнообразието от продкути позволява множество комбинации – на пръстени носени поотделно или заедно, на комплекти или на колиета със сменяеми висулки.

Използвани материали:

  • 14К злато в жълт или розов цвят - Всички продукти са изработени от 14 каратово злато (също познато като проба 585). Оцветеното злато, като розовото, се създава с добавянето на мед.
  • 14К бяло злато - Всяко бяло злато се произвежда от паладиева сплав. Бялото злато се създава при добавянето на сребро и платина.
  • Цирконий - Поставят се на ръка и са с най-високо качество. За най-добър цялостен вид на камъните се изполва комбинацията с бяло злато.
  • Перли - При изработката на бижутата Blush се изпозлват естествени перли и перли CRYSTALLIZED Swarovski, и двата вида са с най-високо качество, като на всяко бижу е отбелязано какъв вид са изпозлваните перли. И при двата вида е важно да се избягва досега им с вода и сапун.

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00