Доставка

Доставка

Доставката е безплатна за всички поръчки над 100.00 лв. и се осъществява в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерски услуги на Еконт или Спиди.
Цената за доставка варира спрямо предпочитанията на клиента и се изчислява автоматично на страницата за завършване на поръчката. Сред възможните опции са:

 • до офис на Еконт;
 • до адрес с Еконт;
 • до Еконтомат;
 • до офис на Спиди;
 • до адрес със Спиди;
 • до автомат на Спиди.

Ориентировъчна цена за доставка на поръчки до 99 лв. до автомат на Спиди или Еконт е между 3.30 лв и 5.20 лв.

Ориентировъчна цена за доставка на поръчки до 99 лв. до офис на куриер е между 4.70 лв и 5.80 лв.

Ориентировъчна цена на доставка на поръчки до 99 лв. до Ваш личен адрес в делничен ден е между 6.40 лв. и 7.90 лв.

Ако Вашата поръчка е с опция "Гравиране", срокът на доставка може да се удължи с още 1 ден. Всяка допълнителна такса, която ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително включена от нас в цената се смята за невалидна и вие не трябва да я заплащате.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опции "Преглед" и "Тест", които Ви позволяват да отворите пратката и пробвате продукта, и в рамките на 15 минити да прецените дали да го заплатите. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Връщане на продукт

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено при получаване му или чрез тази електронната форма в сайта ни в рамките на 14 дневен срок от датата на получаване. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Стойността на заплатеното бижу се възстановява по банков път в рамките на 15-дневен срок.

Съгласно чл.57 (ал.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

 • Работно време
  понеделник - петък
  10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.