Подаръчен ваучер за бижу - 100 лева

 • В наличност
 • Код на продукта:  GC100
100.00 лв.
Описание

Подаръчният ваучер е чудесна възможност да изненадате приятел, любим човек или колега, като същевременно оставите удоволствието от избора и възможността да подбере най-подходящото за него бижу или аксесоар.

Ваучерите от Shine.bg се използват за покупка на продукти от сайта спрямо условията, посочени в самия ваучер. Ваучерът се използва само веднъж за една поръчка. Ако избраният продукт е на стойност по-малка от сумата, обозначена на ваучера, остатъкът НЕ СЕ изплаща, не може да бъде използван при последваща поръчка, нито да бъде осребрен. Ако стойността на поръчката надхвърля сумата от ваучера, ваучерът ще да бъде приспаднат от нея и ще се заплати само разликата. 

Процедура за закупуване на ваучер:
 • Въведете името на получателя на ваучера (името ще бъде изписано на самия ваучер);
 • Изберете тема на ваучера (разгледайте допълнителните снимки, за да добиете представа как ще изглежда ваучера);
 • Изберете тип ваучер - електронен или отпечатан (физически):
  - Електронният ваучер се получава на Вашата електронна поща (имейл адрес) и можете да го отпечатате или препратите;
  - Физическият ваучер ще бъде отпечатан от нас и ще бъде изпратен до адреса, посочен в данните за доставка по време на закупуването му.
 • Към всеки ваучер може да добавите допълнителни 50.00 лв., или да се свържете с нас, ако желаете ваучер на различна стойност.

За да се използва ваучера, е необходимо само да се въведе кода в полето "Код за отстъпка" в страницата за плащане. Разбира се, преди това ползвателят на ваучера трябва да си е избрал продукт и да го е добавил в "Количката".

Всеки ваучер е с валидност 3 месеца и не подлежи на връщане или замяна. Shine.bg не носи отговорност за изгубен, откраднат или унищожен ваучер и такъв не се преиздава.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

 • Работно време
  понеделник - петък
  10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.