Дамски обеци Guess UBE85000

  • Модел: UBE85000
  • В наличност

Информация за продукта:

Материал
Сплав
Покритие
Без покритие
Инкрустация
Кристали
Подходящ за
Жени
  • 58.00 лева
  • без ДДС: 58.00 лева

Доставка

Доставката е безплатна за всички поръчки над 100.00 лв. Доставката до офис на Еконт или до посочен адрес на територията на България е 5.00 лв. и се осъществява в рамките на 1-2 работни дни от куриерски услуги на Еконт или Европът. Ако Вашата поръчка е с опция "Гравиране", срокът на доставка може да се удължи с още 1 ден. Всяка допълнителна такса, която ви е поискана от куриер на мястото на доставката и не е била предварително включена от нас в цената се смята за невалидна и вие не трябва да я заплащате.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. Всички пратки се изпращат с опции "Преглед" и "Тест", които Ви позволяват да отворите пратката и пробвате продукта, и в рамките на 15 минути да прецените дали да го заплатите. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Връщане на продукт

Желание за връщане на продукт може да бъде изявено при получаване му или чрез тази електронната форма в сайта ни в рамките на 14 дневен срок от датата на получаване. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати единствено направените разходи по доставката. Стойността на заплатеното бижу се възстановява по банков път в рамките на 15-дневен срок.

Съгласно чл.55 (ал.2, т.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

Дизайнерски бижута GuessGuess е световноизвестна американска модна марка, която освен дрехи произвежда аксесоари, бижута, часовници, парфюми и др. Стилът на компанията е съвременен, следващ последните модни тенденции, но съобразен с класическия стил и не на последно място - удобство. Бихутата им се характеризират с женствени детайли като цветя, сърца, пеперуди, нежни плетки и заоблен дизайн.

От какъв материал са направени бижутата “Guess”?

В различните колекции се изполват различни материали, като например: стъкло, полимер, копринени нишки, изкуствени перли, кристали, квадратни камъни от цирконий.

Материалът, от който се изработват бижутата, е сплав от различни базови метали, специално създаден за “Guess”. Не съдържа олово.

Различни покрития се прилагат посредством галванизация. В процеса не се използват никел или кадмий. За покритието се изпозлват скъпоценни метали като злато, сребри и родий.

Колко време е валидна гаранцията на бижу “Guess”?

Гаранцията на бижутата Guess е 24 месеца и се отнася за производствени дефекти. Гаранцията не покрива щети причинени от неправилна употреба и под въздействието на външни фактори, както и щети причинени от естествено износване.

Издръжливостта на Вашето бижу зависи от честотата на носене и грижите, които полагате за него. При сваляне е препоръчително да прибирате бижуто си в кутийката с меки подложки, в която е било при закупуването си. Правилната грижа за Вашето бижу ще помогне за запазването на неговият вид и качества. Избягвайте досег на накита с парфюми, лосиони или други химикали, които биха могли да повредят покритието.

За да изчистите бижуто си, забършете го с леко влажна кърпичка, която да е мека и чиста. Подсушете с мека, чиста попиваща кърпичка. Оставете накита върху суха кърпа за известно време, за да сте сигурни, че е напълно изсъхнал. Не използвайте гореща вода и не накисвайте във вода. Не излагайте под въздействието на сапун, почистващи препарати или други хумикали, включително парфюми и лак за коса.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Обеци на винт, Бижу със сърце