Мъжки пръстени

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Мъжки пръстени с модерна визия и в различни стилове, изработени от висококачествени материали като стомана, сребро и злато. При някои от тях може да намерите декорация, покритие в различни цветове или инкрустация с кристали и скъпоценни камъни. На какво ще се спрете зависи единствено от Вашият личен стил и вкус.

Мъжките пръстени са смели и привличащи погледа мъжки бижута, които не са за скромните и свити господа. Символиката варира според вида на пръстена – халка, с печат, с камък, през декорацията – емблеми, стилизирани символи, букви, до материала на изработка.

За да се гравира едно бижу е необходимо то да има достатъчно голяма и гладка повърхност. При мъжките пръстени това е възможно за почти всички модели, защото повечето са гладки от вътрешната страна. За Ваше улеснение ние предварително сме подбрали подходящите за гравиране пръстени, като може да се ориентирате по това дали под цената на даден модел има поле “Лазерно гравиране”. Ако такова поле фигурира, то пръстенът е подходящ за гравиране и можете да попълните желаното послание и шрифт.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.