Ti Sento

Показани 1 от 24 | 832 (35 Страници)

За бижутата Ti Sento

Дизайнът на бижутата Ti Sento - Milano (Ти Сенто) е символ на уникалния милански стил: изчистен, модерен и никога прекалено показен. Милано е градът на модата, където жените имат природна елегантност и стил, а бижутата са важна част от техния ежедневен аутфит.

Всички бижута Ti Sento се създават от дизайнерският департамент на компанията, а производтството е вътрешнофирмено. Зорко се следят най-новите тенденции и се предвижда търсенето в следващите 18 месеца, за да се създаде всяко ново бижу. Това е тайната, която позволява на компанията Ti Sento и техните произведенията да са винаги в крак с модата.

От Ti Sento са си поставили ясни и обозрими цели. Те предлагат бижута от най-висок клас на достъпни цени. Това се отнася за всичко - от ръчно поставените камъни до всеки малък детайл при завършването. Закопчалките на гривните често са част от целия дизайн. Специалното приспособление, позволяващо на него да се закачват различни висулки, се използва като декоративен затягащ елемент при колиетата. Редица пръстени, гривни и висулки имат отвори от задната страна, което им придава завъшен вид и улеснява носенето им.

Всеки детайл и бижу с марката Ti Sento e брандирано по нежен и изящен начин, което допринася за цялостното усещане за стил, което буквално Ви връхлита.

Бижутата Ti Sento са изработени от сребро проба 925 и са с родиево покритие. Родият придава дълготраен блясък на всеки елемент и намалява вероятността от обезцветяване в следствие на въздействието на времето.

При поръчка на стойност над 100 лв., доставката е безплатна. При поръчки с по-ниска стойност имате възможност да изберете най-удобната и най-евтината доставка в страницата ни при завършване на поръчката. Цената варира от 3.30 ~ 8.00лв.

В 99% от случаите бижуто ще пристигне на следващ или последващ работен ден. Работните дни са от понеделник до петък. Точната дата на доставка ще бъде уточнена с вас по телефон, когато нашите служители ви потърсят за потвърждението на поръчката.

Всеки продукт, закупен онлайн, може да бъде върнат в законовия 14-дневен срок. Това, разбира се, важи и за нашите Ti Sento бижута. За да върнете дадено бижу, е необходимо то да бъде в търговски вид, т.е да бъде във вида, както сте го получили:

  • да не е носено / ползвано;

  • да не са премахнати заводски етикети и фолиа;
  • да са запазени всички търговски документи - гаранция, сертификат, касова бележка и/или фактура. 

Гравирани бижута не подлежат на право на отказ и не могат да бъдат върнати.

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.