Versace

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

За бижутата Versace

Gianni Versace, обикновено наричана Versace, е световноизвестна италианска модна компания. Стоките, които модният гигант предлага на текстилния пазар са на високо и аристократично ниво, и са в богат и разнообразен асортимент от: чанти, колани, дрехи, парфюми, бижута, очила, часовници и други. Versace изработват и продават качествени часовници и бижута от 1994г насам. И мъжките, и дамските модели са луксозни, качествени, красиви и издръжливи.

Първият магазин на Versace е отворен в Милано през 1978г. Оттогава насам компанията се е превърнала в интернационална сензация, рекламирана от безброй звезди, атлети и дори политици, сключили договорни отношения с името Versace. Интернационални звезди като Мадона, Бионсе и Елтън Джон често сазабелязвани с продукти на Versace.

Бужатата на Versace са елегантни, изискани и луксозни. От модната къща са на мнение, че накитите на човек могат да излъчват също толкова сексапил, колкото и дрехите и по тази причина те измайсторяват тези аксесоари по най­добрия начин. Повечето Versace бижута са в сребристо, златно или черно и хващат окото също както дълга вечерна рокля или елегантен смокинг.

В изработката се залага на висококачествени материали като благородна стомана, естествена кожа, злато и сребро. Голяма част от дамските модели са инкрустирани с различни видове скъпоценни камъни като диаманти, топази и др.

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.