Дамски гривни

Показани 1 от 24 | 1219 (51 Страници)

Разнообразна селекция от висококачествени гривни с много различни визии. Може да избирате между златни гривни, сребърни гривни, стоманени, перлени, текстилни и мънистени гривни, изработени от висококачествени материали с изчистени визии или с декорации от кристали, скъпоценни и естествени камъни, с или без покритие. Гривните могат да бъдат твърди, меки и регулируеми, а голяма част от тях имат кореспондиращи си по стил и вид колиета, пръстени и/или обеци, които може да видите под продукта обозначени в секция "Комбинирай с".

В Shine.bg може да намерите голямо разнообразие от мъжки и дамски дизайнерски гривни, а цените започват от 30 лв. Основните критерии при ценообразуването са имиджа на марката и използваните материали в производството на съответния артикул.

Предлагаме гривни от благородни метали - златни и сребърни гривни, гривни от стомана (медицинска стомана), кожени гривни, перлени гривни, гривни от естествени камъни, мънистени гривни, гривни от текстил, силиконови гривни и др.

Да, сред селекцията ни от гривни може да намерите и такива с различни декоративни елементи, още известни и като “висулки”. Декоративните елементи биват - символ на безкрайност, бухал, водно конче, детелина, дърво на живота, змия, ключ / катинар, котва, котка, пеперуда, синьо око, слънце / луна / звезда, сърце, хамса, цвете и др.

При нас, в Shine.bg, може да откриете различни модели гривни изработени изцяло или декорирани частично с различни естествени камъни като: авантюрин, диамант, вулканичен камък, корал, кварц, лунен камък, мрамор, нефрит, оникс, перла, тюркоаз, цирконий и др.

По-голямата част от гривните, предлагани в Shine.bg, са т.нар. регулируеми гривни – те могат да се стесняват или разширяват благодарение на начина си на закопчаване. При някои закопчалката може да се мести и захваща за различни елементи на гривната, което регулира големината й, а в други случаи това се случва посредством стягане – даден елемент от гривната се плъзга по нея и така регулира размера. Твърдите гривни не са регулируеми, но обикновено се предлагат в различни размери.

Гривните са идеален избор, ако желаете вашето бижу да бъде гравирано. При различните модели това се случва по различен начин, но в най-общия случай гравиране на бижута може да се направи ако има по-голям декоративен елемент (например сърце, плочка и др.) или ако гривната е твърда. Гравирането може да се извърши от външната или вътрешната страна, като единственото изискване е повърхността да е гладка и достатъчно голяма, за да събере желаното послание. За Ваше улеснение гривните, които биха могли да се гравират, имат специално поле, в което да въведете желания текст и шрифт. Ако лиспва такова поле, то дадена гривна не е подходяща за гравиране. Цената за гравиране на гривна е 20 лв.

Комбинацията на различни бижута е въпрос единствено на личен вкус и усещане за стил, но ако желаете да съчетаете гривната си с подобни по вид и стил бижута, погледнете под описанието на избраната гривна – ако там има надпис “Комбинирай с”, то даденият артикул е част от серия/колекция бижута в кореспондиращ си стил и с подобен дизайн.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.