Перлени гривни

Показани 1 от 24 | 57 (3 Страници)

  • Естествени перли – те са изключително голяма рядкост. Още по-голяма рядкост са хубаво образуваните перли, които могат да бъдат използвани в бижутерийната индустрия.
  • Култивирани перли – според начина им на създаване, те са най-близки до естествените перли. Те се образуват, когато песъчинка или друга дребна частица попадне в тялото на мидата и започне да я дразни. Ако мидата не успее да изхвърли чуждото тяло, тя започва да отделя седеф, с който го обвива.
  • Изкуствени перли – тези перли са изцяло продукт на човешка ръка, без участие на мидите.

Естествените перли най-често имат малки несъвършенства по повърхността си, като малки резки и точки, наричани още белези. Формата им може да не е перфектно кръгла, което ги отличава от изкуствените перли. В Shine.bg може да намерите гривни с перли, колиета с перли и обеци с перли. При покупката на бижу с перли, ние сами трябва да преценим дали ни харесват тези естествени несъвършенства или търсим перфектната повърхност на тези от по-висок клас, но и много по-скъпи перли.

Днес може да откриете голямо разнообразие сред перлите. Най-класическата форма е кръглата, а другите форми като капковидна, овална или барокова са търсени за по-екстравагантните вкусове.

Големината на перлите се определя от техния диаметър в милиметри. За по-малки се считат перлите до 3 мм, средни – от 3 мм до 7 мм, а най-големите достигат до над 20 мм. В Shine.bg най-често може да откриете перли със среден размер.

Тези гривни са изработени от различни видове естествени перли, някои в комбинация с неръждаема стомана, сребро или злато. Можете да изберете по-класически или по-модерен стил, но при всички случаи този накит няма да остане незабелязан и неоценен върху вашата китка.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00