Дамски обеци

Показани 1 от 24 | 1338 (56 Страници)

Богата селекция от дамски обеци в разнообразни стилове и с много различни визии. Може да избирате между висящи, на винт, халки и нестандартни модели обеци изработени от висококачествени материали с изчистен вид или с декорации от кристали, скъпоценни и естествени камъни, с или без покритие. Под продукта можете да видите кореспондиращи си по стил и вид гривни, пръстени и/или колиета, обозначени в секция “Комбинирай с” и да създадете свой комплект с бижута, от модели, които Ви допадат.

Освен според материалът, от който са изработени, обеците могат да бъдат разделени и според формата си, като това разделение е условно и би могло да варира.
  • Обеци на винт – това са т.нар. Studs, за които в нашия език няма по-точна дума. Става дума за малки обеци, които покриват само меката част на ухото. Въпреки, че има и други видове обеци със закопчаване “на винт”, в тази категория сме обединили само гореописаните малки модели с такова закопчаване;
  • Висящи обеци – висящите обеци могат да варират както по вид и големина, така и според начина си на закопчаване – то може да е с лостче, на винт, френски куки и др., като общото между всички е, че те се спускат и излизат извън пределите на ухото, за разлика от обеците на винт;
  • Обеци халки – името им говори достатъчно описателно за този модел обеци – те са кръгли халки, които висят от ухото. Могат да са както много малки, така и наистина огромни, като общото остава формата;
  • Обеци за висулки – това е специална и интересна категория, която се припокрива с обеците халки, защото формата е същата. Интересното при тези модели е, че те могат да се носят както самостоятелно, така и към тях да се добавят различни допълнителни елементи, наречени “висулки за обеци”, което ги прави интересни и различни.

На първо място, независимо дали избирате за себе си или за подарък, се съобразете с материала, от който са изработени обеците. Помислете какъв цвят искате да са – дори да искате да купите сребърни обеци, те пак биха могли да са със златист цвят. След това преценете какъв модел бихте искали – дали да са малки или големи, на винт, висящи или халки. Може да помислите дали желаете обеците да са с някаква украса, декорация от инкрустирани камъни или пък специален елемент като сърце, звезди, безкрайност и тн. Също така си определете и бюджет. Използвайте филтрите в сайта, за да достигнете бързо и лесно до точния модел дамски обеци.

В Shine.bg може да откриете селекция асиметрични и единични обеци, които са изключително модерни и са чудесен избор за дамите със смел стил и отличителен вкус.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.