Златни обеци

Показани 1 от 24 | 173 (8 Страници)

Всички златни бижута в Shine.bg са изработени от 14к или 18к бяло, розово или жълто злато. Сред марките ни се отличават златните изделия на Bliss и Blush. Цените на тези дизайнерски продукти не се определят от грамажа, както е практиката в златарско ателие. Можете да откриете конкретна информация за използваното при изработката злато в информацията при всеки отделен продукт.

Всички златни обеци и бижута се предлагат в оригинална опаковъчна кутия и са придружени от сертификат за автентичност и качество от самия производител. Допълнително Shine.bg осигурява и двугодишна гаранция на всички мъжки и дамски бижута.

Златото е предпочитан и уважаван материал не само заради красивата си визия и разнообразен дизайн на изделията, в частност на обеците, но и защото то е благороден метал, който с времето не губи своята стойност и е чудесен начин за инвестиция, като може да служи за разменно средство, което е ликвидно в целия свят. Поради по-високата си цена спрямо сребърните или стоманени бижута, злато се подарява при много специален повод като юбилей, сватба или абитуриентски бал. Преди всичко се уверете, че дамата носи злато и дали предпочита бяло, жълто или розово злато.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.