Дамски пръстени

Показани 1 от 24 | 651 (28 Страници)

Богата селекция от дамски пръстени в разнообразни стилове и с много различни визии. Тук ще намерите пръстени с и без инкрустация, с камъни и нестандартни модели, всички изработени от благородни метали - сребро, злато (бяло, жълто, розово) или висококачествена стомана с изчистени линии или с декорации от кристали, скъпоценни и естествени камъни, с или без покритие. Под някои продукти можете да видите кореспондиращи си по стил и вид гривни, обеци и/или колиета, обозначени в секция “Комбинирай с” и да създадете свой уникален комплект с бижута. Една част от нашите предложения представляват и годежни пръстени.

При избор на пръстен е изключително важно да се съобразите с размера, независимо дали той е за подарък или го купувате за себе си. Ако не сте сигурни какъв размер носите, или какъв размер носи човекът, на който ще подарявате пръстен, има начин да измерите това, а след това трябва само да сравните с таблицата ни с размери на пръстените. След като знаете търсения размер, съобразете се с Вашия бюджет, обмислете от какъв материал желаете да е пръстенът, помислете искате ли да има инкрустация или не. Накрая остава просто да разгледате, докато не попаднете на Пръстена.

За да се гравира едно бижу е необходимо то да има достатъчно голяма и гладка повърхност. При пръстените това е възможно за почти всички модели, защото повечето са гладки от вътрешната страна. За Ваше улеснение ние предварително сме подбрали подходящите за гравиране пръстени, като може да се ориентирате по това дали под цената на даден модел има поле “Лазерно гравиране”. Ако такова поле фигурира, то пръстенът е подходящ за гравиране и можете да попълните желаното послание и шрифт.

Един пръстен може да бъде с или без инкрустация. При пръстените с инкрустация тя може да варира от един през няколко до множество камъни – скъпоценни, полускъпоценни или друг вид. Най-известни са пръстените с инкрустация от диамант или диаманти. Това често са годежни пръстени, но не е задължително. Най-разпространени, пък, са пръстените с инкрустация от кристали или цирконии. При инкрустацията с естествени камъни изборът е огромен и можете да изберете пръстен с нефрит, перла, оникс, сапфир, томаз, гранат, корал, малахит, корунд, тюркоаз и много други.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00