Кутии за бижута

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Кутиите за бижута са много и най-различни, но ще си позволим да ги разделим условно на две категории – малки, подходящи за път и пренасяне и големи – подходящи за съхранение на голям брой дамски бижута.

Кутията за бижута е чудесен аксесоар, с който да улесните ежедневието си. Всички бижута се продават с кутия, но в даден момент става неудобно и претрупано да се пазят всички кутии и всяко бижу в собствената му кутия. От друга страна е ясно, че бижутата имат нужда от специално място за съхранение. Тук идва и ролята на кутията за бижута – те са така проектирани, че да са нежни към деликатните накити – изработени са от меки и щядящи материали. Същевременно са изключително функционални, имат различни по големина отвори, чекмедженца и процепи подходящи за обеци, гривни, колиета и пръстени. На края, но не на последно място, всички кутии са с изключително красиви цветове и декорации, за да бъдат не само полезни, но и радващи дамското сърце.

Кутията за бижута е един великолепен подарък, защото е едновременно функционална, удобна и красива. Дамата, на която я подарите, ще усети вложената мисъл в избора и ще оцени подобаващо красотата на този страхотен аксесоар, който не само ще съхрани любимите й накити, но ще украси и тоалетката й.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00