Меню
Количка
Shine.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта и за да Ви улеснят в пазаруването. Научи повече

Кутии за бижута

Предлагайки можество различни видове бижута, няма как да не предложим и вариант за тяхното съхранение. Кутиите за бижута са чудесен избор за подредба, сихранение и разпределение на всички любими накити, а моделите, които сме подбрали, са съобразени с различните нужди и желания, които бихте могли да имате – от големи, побиращи почти всичко, до малки и компактни. Кутията за бижута, освен удобна и практичка, е и един много красив акцент върху тоалетката или в градероба на всяка дама.

Зелена кутия за бижута с три нива
-18 %
Елегантна, практична и нежна кутия за съхранение на бижута. Изработена е от мек, плюшен материал в зелен цвят. Кутията е подходяща както за съхранение на най-любимите бижута, така и за лесно пренасяне на най-важните накити при пътуване. Разпределена е масималко практично – състои се от три нива, кат..
32.00 лева 39.00 лева
без ДДС:32.00 лева
Елегантна черна кутия за бижута
-15 %
Елегантна, практична и нежна мини кутия за съхранение на бижута. Изработена е от здрав материал в лачено черно. Кутийката е подходяща както за съхранение на най-любимите бижута, така и за лесно пренасянане на най-важните накити при пътуване, екскурзия или дори ежедневно в дамската чанта. Разпределен..
22.00 лева 26.00 лева
без ДДС:22.00 лева
Цилиндрична кутия за бижута в червено
-20 %
Красива компактна кутия за бижута в предизвикателен червен цвят. Вътрешността й е черна, а отвън е облечена с мек кадифен плат. Подходяща е за съхранение на бижута като обеци, колиета, пръстени, гривни и други, които могат да се поместят удобно в трите й стъпаловидни отделения. Изключително удобна е..
12.00 лева 15.00 лева
без ДДС:12.00 лева
Цилиндрична кутия за бижута в лилаво
-20 %
Прекрасна компактна кутия за бижута в красив лилав цвят. Вътрешността ѝ е черна, а отвън е облечена с деликатен кадифен плат. Подходяща е за съхранение на бижута като обеци, колиета, пръстени, гривни и други, които могат да се поместят удобно в трите й стъпаловидни отделения. Изключително удобна е з..
12.00 лева 15.00 лева
без ДДС:12.00 лева
Розова кутия за бижута с отделения
-17 %
Елегантна кутия за бижута в розово с осигурителна закопчалка. Изработена е от мен плюшен материал, изключително приятен на допир, придаващ й завършен изискан вид. Разпределена е по начин, който да осигури максималко удобство при подреждане - има две дълбоки отделения, множество цилиндрични разделите..
49.00 лева 59.00 лева
без ДДС:49.00 лева
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)