Меню
Количка
Shine.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта и за да Ви улеснят в пазаруването. Научи повече

Кутии за бижута

Предлагайки можество различни видове бижута, няма как да не предложим и вариант за тяхното съхранение. Кутиите за бижута са чудесен избор за подредба, сихранение и разпределение на всички любими накити, а моделите, които сме подбрали, са съобразени с различните нужди и желания, които бихте могли да имате – от големи, побиращи почти всичко, до малки и компактни. Кутията за бижута, освен удобна и практичка, е и един много красив акцент върху тоалетката или в градероба на всяка дама.

Цилиндрична кутия за бижута в червено
-20 %
Красива компактна кутия за бижута в предизвикателен червен цвят. Вътрешността й е черна, а отвън е облечена с мек кадифен плат. Подходяща е за съхранение на бижута като обеци, колиета, пръстени, гривни и други, които могат да се поместят удобно в трите й стъпаловидни отделения. Изключително удобна е..
12.00 лева 15.00 лева
без ДДС:12.00 лева
Цилиндрична кутия за бижута в лилаво
-20 %
Прекрасна компактна кутия за бижута в красив лилав цвят. Вътрешността ѝ е черна, а отвън е облечена с деликатен кадифен плат. Подходяща е за съхранение на бижута като обеци, колиета, пръстени, гривни и други, които могат да се поместят удобно в трите й стъпаловидни отделения. Изключително удобна е з..
12.00 лева 15.00 лева
без ДДС:12.00 лева
Черна кутия за бижута с отделения
-17 %
Елегантна кутия за бижута в черно с осигурителна закопчалка. Изработена е от мен плюшен материал, изключително приятен на допир, и има удобно разпределение с няколко отделения, цилиндрични осигурители, малки закачалки и джоб. Подходяща е за съхранение на селекция от любими бижута, както и за употреб..
49.00 лева 59.00 лева
без ДДС:49.00 лева
Кутия за бижута с две нива “Silver”
-15 %
Красива, практична и нежна мини кутия за съхранение на бижута. Изработена е от здрав материал в изискан сребристосив цвят, съчетан с розова нежна вътрешна обшивка. Разпределена е масималко практично – от вътрешната страна на капака има три закачалки и джобче, в преградата е вградено огледало заобико..
23.00 лева 27.00 лева
без ДДС:23.00 лева
Кутия за бижута с две нива “Eiffel”
-15 %
Красива, практична и нежна мини кутия за съхранение на бижута. Изработена е от здрав материал в класически черен цвят, а на капака има черно-бяла графика на Айфеловата кула, като намигане към всички мечтателки и пътешественички. Кутийката е подходяща както за съхранение на най-любимите бижута, така ..
23.00 лева 27.00 лева
без ДДС:23.00 лева
Розова кутия за бижута с отделения
-17 %
Елегантна кутия за бижута в розово с осигурителна закопчалка. Изработена е от мен плюшен материал, изключително приятен на допир, придаващ й завършен изискан вид. Разпределена е по начин, който да осигури максималко удобство при подреждане - има две дълбоки отделения, множество цилиндрични разделите..
49.00 лева 59.00 лева
без ДДС:49.00 лева
Лилава кутия за бижута на две нива
-11 %
Една чудесна кутия за бижута в красив лилав цвят, с квадратна форма и осигурителна закопчалка. Кутията е изцяло облицована с нежен плюшен плат, който й придава женствен вид и е изключително приятен на допир. Цялата вътрешност е така разпределена, че да бъде максимално удобна за употреба – на капака ..
79.00 лева 89.00 лева
без ДДС:79.00 лева
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)