Сребърни пръстени

Показани 1 от 24 | 260 (11 Страници)

Сребърните пръстени са класически бижута, които могат да се носят в разнообразни комбинации, а сами по себе си предлагат неизчерпаемо разнообразие от визия и дизайн. Един от плюсовете на сребърните пръстени пред златните е доста по-достъпната цена.

Всички сребърни бижута, предлагани от Shine.bg, са напълно автентични и оригинални. Shine.bg е оторизиран вносител и дистрибутор на марките, които са представени в сайта. Бижутата пристигат в луксозна кутия и са придружени от сертификат за качество предоставени от самия производител. Допълнително Shine.bg осигурява и двугодишна гаранция всички мъжки и дамски бижута.

Основните инструменти в домашни условия за измерване на размер за пръстен са шублер, линийка и шивашки метър. С помощта на шублер може да измерите вътрешния диаметър на Ваш пръстен или с шивашки метър обиколката на пръста си и да ги сравните с таблицата, която предоставяме за размерите на пръстените.

Разнообразието от сребърни пръстени е огромно, като при тях няма никакви ограничения във форма, размер или декорация. Можете да изберете от класически изчистени модели, пръстени тип халки, сребърни пръстени с инкрустация от различни скъпоценни, полускъпоценни или естествени камъни, с декорация в различни форми, например сърце, безкрайност, кръст, фигури вдъхновени от флората и фауната и др.

Родият е скъпоценен метал от семейството на платината. Бижутата с родиево покритие, като Ti Sento, имат защитен горен слой от родий, който се поставя по специална технология, и предпазва бижуто от надраскване, като същевременно му придава изключителен блясък.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.