Комплект бижута

Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)

Бижутата в комплект са чудесни както за лична покупка, така и за подарък. Закупувайки комплект бижута получавате накити в един стил, които винаги ще привличат внимание, като същевременно няма да се чудите дали вървят добре едни с други.

Комплектите бижута могат да бъдат два вида – предварително подготвен комплект, например гривна и обеци, колие и пръстен и тн. или комплект от накити от една серия с кореспондиращ си дизайн, който не е обявен като такъв, но може да се съчетае според Вашето желание. Също така комплектите могат да бъдат както изцяло дамски или изцяло мъжки, така и смесени – например колиета или гривни за него и нея в кореспондиращ си стил. Последните често се срещат и като “Комплект за двойки”.

Можете да създадете комплект бижута дори такъв да не е ексклузивно упоменат в категория “комплекти”, като съчетаете подходящите според Вашата визия аксесоари – например гривна с колие и пръстен, колие и обеци или каквото друго сметнете за подходящо. За да улесним този избор, под всеки продукт, който има сходни елементи от серията, ще намерите “Комбинирай с” и препратка към кореспондиращите му бижута. При покупка в “комплект” на 2 или повече бижута получавате и специална отстъпка.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00