Годежни пръстени

Показани 1 от 24 | 57 (3 Страници)

Има няколко важни стъпки, с които да се съобразите, преди да купите годежен пръстен. Те са:
  • Размер – Най-важното нещо е, пръстенът да бъде по мярка.
  • Цена – Ясно е, че всеки има различни възможности, но се постарайте да отделите малко по-голяма сума за годежен пръстен.
  • Материал – Традиционно се подарява златен пръстен, но нищо не ви пречи да изберете сребро или платина.
  • Диаманти – Диамантът се характеризира със здравина и затова се свързва с годежните пръстени.
Вижте още важни съвети при избор на годежен пръстен.

Основните инструменти в домашни условия за измерване на размер за пръстен са шублер, линийка и шивашки метър. С помощта на шублер може да измерите вътрешния диаметър на Ваш пръстен или с шивашки метър обиколката на пръста си и да ги сравните с таблицата, която предоставяме за размерите на пръстените.

Това е един обширен въпрос, чийто отговор не е еднозначен. Традицията повелява годежният пръстен да се равнява на между една и три заплати на купуващия го. Тъй като традицията за покупката на годежен пръстен не е българска, а и по правило традициите не са това, което бяха, важно е да се съобразите със сума, която би Ви била комфортна, а също и да се опитате да отгатнете очакванията на бъдещата си съпруга. Това би било най-правилното бюджетиране.

Не всички годежни пръстени са с диаманти, макар че диамантените са най-разпространени. Не е задължително един годежен пръстен непременно да е скъп, има чудесни бюджетни варианти от материали като стомана или сребро в комбинация с Цирконий или други полускъпоценни камъни.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00