Златни пръстени

Показани 1 от 24 | 147 (7 Страници)

Всички златни пръстени в Shine.bg са изработени от 14 или 18 карата бяло, розово или жълто злато. Цените на тези дизайнерски изделия не се определят основно от грамажа, както е практиката в златарско ателие, а зависи и от други фактори свързани с производството и репутацията на бранда. Можете да откриете конкретна информация за използваното при изработката злато в информацията при всеки отделен продукт.

Всички бижута, предлагани от Shine.bg, са напълно автентични и оригинални. Shine.bg е оторизиран вносител и дистрибутор на марките, които са представени в сайта. Бижутата пристигат в луксозна кутия и са придружени от сертификат за качество предоставени от самия производител. Допълнително Shine.bg осигурява и двугодишна гаранция всички бижута, които се представени в сайта.

Основните инструменти в домашни условия за измерване на размер за пръстен са шублер, линийка и шивашки метър. С помощта на шублер може да измерите вътрешния диаметър на Ваш пръстен или с шивашки метър обиколката на пръста си и да ги сравните с таблицата, която предоставяме за размерите на пръстените .

Златото е предпочитан и уважаван материал не само заради красивата си визия и разнообразен дизайн на изделията, в частност на пръстените, но и защото то е благороден метал, който с времето не губи своята стойност и е чудесен начин за инвестиция, като може да служи за разменно средство, което е ликвидно в целия свят. Поради по-високата си цена спрямо сребърните или стоманени бижута, злато се подарява при много специален повод като юбилей, сватба или абитуриентски бал. Преди всичко се уверете, че дамата носи злато и дали предпочита бяло, жълто или розово злато.

Първата асоциация при словосъчетанието “злато и диамант” неминуемо е годежен пръстен, а максимата "Размерът има значение" важи в пълна сила, когато задавате най-специалния въпрос. Може да намерите превъзходни такива при нас, в Shine.bg, но също така предлагаме и великолепни дамски златни колиета, обеци и гривни.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.