Мъжки колиета с кръст

Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)

Висококачествени мъжки колиета и верижки изработени от стомана, сребро, естествена кожа, силикон и мъниста с разнообразни визии. Върху някои от тях може да намерите декорация от кристали, скъпоценни и естествени камъни, различни видове покрития, а моделите варират от съвсем изчистени и дискретни до предизвикателни, с различни висулки, мъжки колиета с плочка, мъжки колиета с кръст и символи. В допълнение можете да се възползвате и от услугата лазерно гравиране за модели, при които е възможно да бъде изпълнена.

Колиетата с плочка, още известни и като колиета “dog tag” наподобяват базовата армейска верижка с плочка – овална или със заоблени ъгли, стандартно гравирана с името и основни данни за собственика си.

Верижката с кръстче е класически символ и непреходен накит. Те са заредени с вездесъща сила, създават позитивна аура и никога не излизат от мода.

Морските колиета предлагат голям избор от различни визии – между котви, компаси и въжета на различни видове верижки ще можеш да подбереш най-подходящото за своята (или неговата) индивидуалност.

Мъжките колиета са подходящи за гравиране, като единственото изискване е да има достатъчно голяма гладка метална повърхност – най-често това се среща при колиетата с плочка. Цената на гравиране за колие е 15 лв.

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.