Сребърни обеци

Показани 1 от 24 | 471 (20 Страници)

Среброто е висококачествен материал за изработка на бижута, в частност обеци, лесен за обработка и предпочитан за носене. Специфика при сребърни бижута без покритие е потъмняването с течение на времето, което им придава автентичен вид. Среброто, освен любим материал при бижутата, е и такъв с лечебни свойства.

В Shine.bg ще откриете богата селекция сребърни обеци. Може да избирате между такива в натурален сребрист цвят или модели с покритие със златно, черно и родиево покритие. Като форма сребърните обеци могат да бъдат висящи, на винт или халки. Голяма част от тях са декорирани с естествени камъни като перла, седеф, цирконии и др., други пък са украсени с декоративни елементи като пеперуди, дърво на живота, сърца, стрела, звезди и други разнообразни форми. Използвайте филтрите в сайта ни и достигнете бързо и лесно до точния модел дамски обеци.

Родият е скъпоценен метал от семейството на платината. Бижутата с родиево покритие, като бижутата на Ti Sento, имат защитен горен слой от родий, който се поставя по специална технология, и предпазва бижуто от надраскване, като същевременно му придава изключителен блясък.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.