Меню
Количка
Shine.bg използва бисквитки (cookies) за правилното функциониране на сайта и за да Ви улеснят в пазаруването. Научи повече

Бижута на кредит с 0% лихва - купи на изплащане в Shine.bg

Бижута и аксесоари на лизинг с 0% оскъпяване за 3 или 4 месеца! Без скрити такси и без първоначална вноска!

Услугата се предлага съвместно с Ти Би Ай Банк и се надяваме да улесни избораи решението Ви за покупка, като Ви предложи възможност да се сдобиете с по-висок клас бижу, без това да се отрази чувствително на бюджета Ви. Всичко бижута и аксесоари на стойност над 100 лева могат да бъдат закупени на кредит, а ако изберете период на изплащане 3 или 4 месеца ще се възползвате от 0% оскъпяване.

Предлагаме Ви и по-големи периоди на изплащане - 6, 9, 12 и 24 месеца. Оскъпяването, месечната вноска и ГПР % може да откриете в кредитния калкулатор в страницата на съответния продукт. Необходимо е да натиснете зеления бутон "Купи на кредит".

Какви са предварителните критерии за одобрение?

- Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната;

- Размерът на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента;

- Да имат добра кредитна история и да нямат просрочени задължения към други финансови институции.

Как става поръчката на бижу на изплащане?

Процедурата е следната и обхваща няколко стъпки:

1) След като сте избрали желания то Вас продукт, натискате зеления бутон "Купи на кредит", който се намира под цената на модела.

2) На Вашия екран ще видите форма за заявка за кредит, където лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да избере най-удобния за Вас вариант на погасяване.

3) След като бъде избран желания срок на изплащане трябва да прочетете "Заявление-декларация за установяване на договорни отношения" и да се съгласите с обработката на личните Ви данни - това става чрез отметка по-долу на страницата.

4) След това можете да натиснете бутона "Напред към данните за клиента" и да попълните Вашата информация: три имена на кирилица, ЕГН, телефон, валиден имейл (email), адрес по лична карта и адрес за доставка. 

5) Натиснете бутона "Изпрати", когато сте готови. По този начин зазявката Ви се изпраща директно към TBI Банк.

Очаквайте в следващите няколко минути до 1 час (когато заявката е в работно време), служител на TBI Банк да се свърже с Вас по телефон, за да Ви зададе няколко въпроса от финансов характер. С цел по-бързото обслужване на Вашето искане за кредит, Ви молим да имате готовност да приемате телефонно обаждане от служителите на банката. Исканията на клиенти, с които те не успеят да се свържат, не се разглеждат.До няколко минути след това, ние получаваме становище от нашите партньори относно Вашето искане за лизинг и се свързваме с Вас да Ви осведомим за статуса му, и в случай на одобрение да Ви обясним подробно как се процедира след това.