Сребърни гривни

Показани 1 от 24 | 210 (9 Страници)

Сребърните гривни са класически бижута, които могат да се носят в разнообразни комбинации, а сами по себе си предлагат неизчерпаемо разнообразие от визия и дизайн. Един от плюсовете на сребърните бижута пред златото е неговата доста по-достъпна цена.

В Shine.bg може да откриете голямо разнообразие от различни по вид и стил сребърни гривни. Те могат да бъдат меки – регулируеми или твърди. Биха могли да са изработени изцяло от сребро или в комбинация с естествени камъни, силикон, текстил. Можете да изберете между класически сребрист цвят или гривни с покритие от жълто злато, розово злато, както и други цветни покрития и материали. Гривните могат да имат съвсем изчистена визия или да са декорирани с различни видове естествени камъни като цирконий, корал, оникс, перла, седеф и др. или пък да имат различни декоративни елементи като сърце, безкрайност, котва, синьо око и тн. Използвайте филтрите в сайта ни, за да достигнете бързо и лесно да точния модел дамска гривна.

Всички сребърни гривни, предлагани от Shine.bg, са напълно автентични и са с проба 925. Shine.bg е оторизиран вносител и дистрибутор на марките, които са представени в сайта. Бижутата пристигат в оригинална кутия и са придружени от сертификат за качество и гаранция, предоставени от самия производител.


КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.