Fossil – нещата, които правят с любов

Fossil – нещата, които правят с любов

Марката Fossil не се нуждае от представяне, защото заема първо място сред любимия бранд на много хора по целия свят. В следващите редове ще прочетете малко повече за нещата, които създават, техните ценности и колко важни са за тях опаковките.

Техните ценности

Fossil вярват в силата на миговете, които ги оформят като личности. Кои са днес се определя от всяко изминало преживяване и всяка мечта за бъдещето. Затова всичко, което създават, черпи вдъхновение както от американския винтидж стил, така и от модерния дизайн.

Те умеят да създават аксесоари, които устояват тестовете на времето. И определно стават знакови.

Нещата, които създават

И до днес Fossil продължава да се фокусира върху това, което са: оптимистичния им поглед върху нещата, отдадеността им към автентичността и изобретателния им дух.

Нещата, които създават от традиционните часовници, през чанти и портфейли, до бижута на Fossil, допълват всеки стил и вървят с всеки лайфстайл – за всички моменти, които ни правят такива, каквито сме.

Оптимизъм

Вярват в силата сами да чертаят пътя си.

Автентичност

Изключително са горди, че са верни на себе си и позволяват на истинската същност да ги води.

Изобретателност

Ако желаят нещо, задължително намират начин да го осъществят.

Тяхното тенекиено вдъхновение

През 1989 година дизайнерите на Fossil се захванали да докажат, че чрез опаковките могат да покажат същността си като марка. Заимствайки идеи от цветните опаковки използвани пред 40-те и 50-те години на миналия век, техните кутийки въплъщават забавния им дух, автентичен бранд и креативен подход.

Тридесет години и хиляда визии по-късно, техните небеизвестни и разпознаваеми тенекиени кутии са толкова голяма част от продукта, колкото самите бижута и часовници. И някак започнаха да живеят свой живот използват се за вази за сукулентни растения, кутийки за джунджурийки, поставки за козметика и дори като основа за ръчно изработени свещи.

И до днес продължават да създават нови емблематични визии за тези малки кутийки, в които е закодирано самото ДНК на техния бранд, и които носят техния дух повече от всичко друго.

Tags: бижута, Fossil, дамски бижута, мъжки бижута

КупиВземи

2 продукта = 7% отстъпка
3 продукта = 10% отстъпка

Не важи за продукти в текущо намаление или част от друга кампания.

Имаш нужда от помощ?
Свържи се с наш консултант:

  • Работно време
    понеделник - петък
    10:00 - 18:00

Здравейте, изберете как да се свържете с нас.